Suroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu

Chci si vypůjčit

Publikace určená široké odborné veřejnosti zabývající se výrobou cukrářských produktů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Skoupil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
367 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 22 cm
Vydáno
Brno : Společenstvo cukrářů České republiky, 2005
Témata
Uživatelské určení
Doporučeno jako alternativní učebnice pro příslušné střední odborné školy a učiliště
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-239-6061-X

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1156.239