Technologie trvanlivého pečiva : učební text pro 1. a 2. roč. odb. učilišť a učňovských škol, učeb. oboru pečivář-pečivářka

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Skoupil
Další autoři
Josef Skalický, 1933-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
328 s., [8] s. příl. ; il. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1972
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
1200 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0679.102
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0064.526