Zpracování mouky : technologie pro 4. ročník střední průmyslové školy potravinářské technologie : učební text pro 4. ročník střední průmyslové školy obor zpracování mouky

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Skoupil
Další autoři
Monika Müllerová, 1931-
Josef Štrobach
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
212 s. + 2 příl.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1982
Vydání
2. nezm. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0803.660-82
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0085.626-82