Chemie analytická a cvičení pro 3. a 5. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie pro pracující : stud. obor 071-04/2 - zpracování mouky

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Monika Müllerová, 1931-
Další autoři
Jan Skoupil
Karel Müller, 1931-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
273 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Popis jednotky
Rotaprint
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Retro
volné MZK Sklad / do 1 hodiny PK-N-0008.324