Technologie pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : obor 071-04/2 - zpracování mouky

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslava Žáková
Další autoři
Jan Skoupil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
226 s., [1] obr. příl.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Popis jednotky
Rotaprint.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-N-0007.611