Chemické a fyzikálněchemické metody v kontrole jakosti mléka a mlékárenských výrobků

Chci si vypůjčit

V devíti kapitolách je probrán význam analytické kontroly mléka a mléčných výrobků, odběr vzorků všeobecně a odběr a vyšetření mléka, tekutých a kysaných mléčných výrobků, másla, pomazánkových máselných výrobků, bezvodého mléčného tuku, zahuštěného mléka, sušených mléčných výrobků, sýrů, sýrových výrobků, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zdeněk Cvak
Další autoři
Ludmila Peterková
Eva Černá
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
221 s.
Vydáno
Praha : Výzkumný ústav potravinářský, 1992
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
Bibliogr.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0986.317