Chemické a fyzikálněchemické metody v kontrole jakosti mléka a mlékárenských výrobků

Get it

V devíti kapitolách je probrán význam analytické kontroly mléka a mléčných výrobků, odběr vzorků všeobecně a odběr a vyšetření mléka, tekutých a kysaných mléčných výrobků, másla, pomazánkových máselných výrobků, bezvodého mléčného tuku, zahuštěného mléka, sušených mléčných výrobků, sýrů, sýrových výrobků, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Zdeněk Cvak
Other Authors
Ludmila Peterková
Eva Černá
Document Type
Books
Physical Description
221 s.
Published
Praha : Výzkumný ústav potravinářský, 1992
Edition
1. vyd.
Item Description
Bibliogr.
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Reference only
Available MZK? Stock / within 1 hour 2-0986.317