Systémy zajišťování jakosti a provádění kontroly v potravinářství : výběr z potravinářské literatury

Get it

Publikace je úvodem do problematiky řízení v potravinářském průmyslu. Jedna část zahrnuje kapitoly zpracované podle vybraných článků ze zahraniční potravinářské literatury, zaměřených na vytváření a provozování systémů řízení jakosti v souladu s potravinářskou legislativou, příp. v souladu s mezinárodními normami řady ISO full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Irena Suková, 1949-
Other Authors
Ústav zemědělských a potravinářských informací
Document Type
Books
Physical Description
87 s. : schémata ; 20 cm
Published
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1997
Edition
Vyd. 1.
Subjects
Item Description
Bibliogr.
ISBN
80-85120-65-8
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Live Status Unavailable
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1055.932