Systémy zajišťování jakosti a provádění kontroly v potravinářství : výběr z potravinářské literatury
Publikace je úvodem do problematiky řízení v potravinářském průmyslu. Jedna část zahrnuje kapitoly zpracované podle vybraných článků ze zahraniční potravinářské literatury, zaměřených na vytváření a provozování systémů řízení jakosti v souladu s potravinářskou legislativou, příp. v souladu s mezinárodními normami řady ISO … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 87 s. : schémata ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ústav zemědělských a potravinářských informací,
1997
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- Bibliogr.
- ISBN
- 80-85120-65-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci