Systémy zajišťování jakosti a provádění kontroly v potravinářství : výběr z potravinářské literatury

Chci si vypůjčit

Publikace je úvodem do problematiky řízení v potravinářském průmyslu. Jedna část zahrnuje kapitoly zpracované podle vybraných článků ze zahraniční potravinářské literatury, zaměřených na vytváření a provozování systémů řízení jakosti v souladu s potravinářskou legislativou, příp. v souladu s mezinárodními normami řady ISO celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Irena Suková, 1949-
Další autoři
Ústav zemědělských a potravinářských informací
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
87 s. : schémata ; 20 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1997
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Bibliogr.
ISBN
80-85120-65-8
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1055.932