ČSN EN ISO 34101-2 (560579) A Udržitelné a sledovatelné kakao. Část 2, Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty) = Sustainable and traceable cocoa. Part 2, Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Normy
- Fyzický popis
- 36 s.
- Vydáno
-
Praha :
Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví,
2020
- Témata
- Popis jednotky
- Datum vydání: 2020-12-01
Účinnost od: 2021-01-01
Věstník vydání: 2020.12
Věstník poslední změny: 2020-10-12
Zapracovaný dokument: Označení ISO 34101-2; Rok vydání: 2019
Zapracovaný dokument: Označení EN ISO 34101-2; Rok vydání: 2020
Norma je platná
Jednotky
Nápověda
Normy lze objednat u pultu ve Studovně přírodních a technických věd (6. p.) a studovat se mohou pouze ve studovně. Podle zákona č. 22/1997 Sb. smějí být české technické normy rozmnožovány a rozšiřovány jen se souhlasem Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví.