ČSN EN ISO 34101-2 (560579) A Udržitelné a sledovatelné kakao. Část 2, Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty) = Sustainable and traceable cocoa. Part 2, Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Česko. Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Typ dokumentu
Normy
Fyzický popis
36 s.
Vydáno
Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2020
Témata
Popis jednotky
Datum vydání: 2020-12-01
Účinnost od: 2021-01-01
Věstník vydání: 2020.12
Věstník poslední změny: 2020-10-12
Zapracovaný dokument: Označení ISO 34101-2; Rok vydání: 2019
Zapracovaný dokument: Označení EN ISO 34101-2; Rok vydání: 2020
Norma je platná

Jednotky

Nápověda
Normy lze objednat u pultu ve Studovně přírodních a technických věd (6. p.) a studovat se mohou pouze ve studovně. Podle zákona č. 22/1997 Sb. smějí být české technické normy rozmnožovány a rozšiřovány jen se souhlasem Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví.