ČSN EN ISO 34101-2 (560579) A Udržitelné a sledovatelné kakao. Část 2, Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty) = Sustainable and traceable cocoa. Part 2, Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)
Saved in:
Bibliographic Details
- Other Authors
- Document Type
- Norms
- Physical Description
- 36 s.
- Published
-
Praha :
Česká agentura pro standardizaci,
2020
- Subjects
- Item Description
- Datum vydání: 2020-12-01
Účinnost od: 2021-01-01
Věstník vydání: 2020.12
Věstník poslední změny: 2020-10-12
Zapracovaný dokument: Označení ISO 34101-2; Rok vydání: 2019
Zapracovaný dokument: Označení EN ISO 34101-2; Rok vydání: 2020
Norma je platná
Holdings
Help
The standards can be ordered at the desk in the Science and Technology Study Room (6th floor) and can only be studied in the study room. According to Act No. 22/1997 Coll., Czech technical standards may be reproduced and distributed only with the consent of the Office for Technical Standardisation, Metrology and State Testing.