Rostlinné potraviny

Chci si vypůjčit

Vyučovací předměty Vysokých škol o potravinách rostlinného původu

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Věra Bulková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
162 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Brno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2011
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Uživatelské určení
Určeno pro zdravotnické školy, bakalářské studium LF, nutriční terapeuty
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7013-532-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
SVKHK
Sklad - do 45 min.
B1-4237