Nauka o poživatinách

Chci si vypůjčit

Publikace se zabývá potravou a výživou, výživnými látkami, bílkovinnými poživatinami, masem, želatinou, vejci, reklamací závadných výrobků živočišného původu, droždím, luštěninami, mákem a tuky a lipidy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Věra Bulková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
^^^sv. : il. ; 21 cm
Vydáno
Brno : Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 1999-
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Uživatelské určení
Text určen pro PSS, VZŠ a LF
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7013-293-0
Obsah
část 1. 1999. 204 s.

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1. 2-1070.816