Jakost brambor
Odborná bramborářská rukověť pro pracovníky ve výkupní organisaci, v laboratořích a státní jakostní inspekci. Obsahuje poučení o bramborářském zbožíznalství, o chemii bramborové hlízy i o laboratorních rozborech brambor a bramborové sadby. Věnuje pozornost botanice brambor, jejich třídění, výkupu i dopravě, dále chorobám, vadám … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 422 s., [4] barev. obr. příl., [7] s. barev. tb. : il. ; 25 cm
- Vydáno
-
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1955
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
- Témata
- Popis jednotky
- 3000 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: