Jakost brambor

Chci si vypůjčit

Odborná bramborářská rukověť pro pracovníky ve výkupní organisaci, v laboratořích a státní jakostní inspekci. Obsahuje poučení o bramborářském zbožíznalství, o chemii bramborové hlízy i o laboratorních rozborech brambor a bramborové sadby. Věnuje pozornost botanice brambor, jejich třídění, výkupu i dopravě, dále chorobám, vadám celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Svatopluk Štampach
Další autoři
Antonín Blecha
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
422 s., [4] barev. obr. příl., [7] s. barev. tb. : il. ; 25 cm
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1955
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Témata
Popis jednotky
3000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
39 232
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
39 232a