Jakost brambor

Chci si vypůjčit

Odborná bramborářská rukověť pro pracovníky ve výkupní organisaci, v laboratořích a státní jakostní inspekci. Obsahuje poučení o bramborářském zbožíznalství, o chemii bramborové hlízy i o laboratorních rozborech brambor a bramborové sadby. Věnuje pozornost botanice brambor, jejich třídění, výkupu i dopravě, dále chorobám, vadám celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Svatopluk Štampach
Další autoři
Antonín Blecha
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
422, [2] s., příl. ; 8°
Vydáno
Praha : SZN, 1955
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-0346.919