Žampióny : pěstování a kuchyňská úprava

Chci si vypůjčit

Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Staněk, 1924-1987
Další autoři
Alois Hovadík, 1921-2017
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
227 s.
Vydáno
Praha : SZN, 1977
Vydání
2. vyd.
Edice
Rostlinná výroba

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
376 142