Žampióny : pěstování a kuchyňská úprava

Chci si vypůjčit

Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Staněk, 1924-1987
Další autoři
Alois Hovadík, 1921-2017
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
227 s.
Vydáno
Praha : SZN, 1977
Vydání
2. vyd.
Edice
Rostlinná výroba

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000477504
003 CZ HkSVK
005 20131104150520.0
008 051219 1977 xr e cze
020 |c Kčs 11,00 
040 |a HKA001  |b cze 
100 1 |a Staněk, Miloslav,  |d 1924-1987  |7 jk01120853  |4 aut 
245 1 0 |a Žampióny :  |b pěstování a kuchyňská úprava /  |c Miloslav Staněk, Miroslav Smotlacha, Alois Hovadík 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Praha :  |b SZN,  |c 1977 
300 |a 227 s. 
490 1 |a Rostlinná výroba 
700 1 |a Hovadík, Alois,  |d 1921-2017  |7 jk01042509  |4 aut 
700 1 |a Smotlacha, Miroslav,  |d 1920-2007  |7 jk01120142  |4 aut 
830 0 |a Rostlinná výroba 
990 |a BK 
996 # # |b 231040585396  |c 376 142  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000477504  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000477504.HKA50000477504000010 
910 |a HKA001  |b 376 142