Žampióny : pěstování a kuchyňská úprava
Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 227 s.
- Vydáno
-
Praha :
SZN,
1977
- Vydání
- 2. vyd.
- Edice
- Rostlinná výroba
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000477504 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20131104150520.0 | ||
008 | 051219 1977 xr e cze | ||
020 | |c Kčs 11,00 | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Staněk, Miloslav, |d 1924-1987 |7 jk01120853 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Žampióny : |b pěstování a kuchyňská úprava / |c Miloslav Staněk, Miroslav Smotlacha, Alois Hovadík |
250 | |a 2. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b SZN, |c 1977 | ||
300 | |a 227 s. | ||
490 | 1 | |a Rostlinná výroba | |
700 | 1 | |a Hovadík, Alois, |d 1921-2017 |7 jk01042509 |4 aut | |
700 | 1 | |a Smotlacha, Miroslav, |d 1920-2007 |7 jk01120142 |4 aut | |
830 | 0 | |a Rostlinná výroba | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040585396 |c 376 142 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |w 000477504 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000477504.HKA50000477504000010 |
910 | |a HKA001 |b 376 142 |