Pivovarsko-sladařská analytika

Chci si vypůjčit

Mezi analytickými metodami průmyslu pivovarsko-sladařského neuvádějí autoři rozbory, které používá nejen tento průmysl, ale jež jsou běžné v ostatních odvětvích potravinářských. Svůj zájem omezují na speciální analytické postupy, z nichž probírají rozbory sladu, jeho náhražek a výtažků, sladového květu, cukernatých náhražek, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Miroslav Vančura, 1921-1987
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
311 s.
Vydáno
Praha : SNTL, 1966
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Uživatelské určení
Určeno též žákům průmyslové školy pivovarské a studentům na fakultě potravinářské technologie VŠCHT
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
124 314a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
124 314