Pivovarsko-sladařská analytika
Mezi analytickými metodami průmyslu pivovarsko-sladařského neuvádějí autoři rozbory, které používá nejen tento průmysl, ale jež jsou běžné v ostatních odvětvích potravinářských. Svůj zájem omezují na speciální analytické postupy, z nichž probírají rozbory sladu, jeho náhražek a výtažků, sladového květu, cukernatých náhražek, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 311 s.
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1966
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Uživatelské určení
- Určeno též žákům průmyslové školy pivovarské a studentům na fakultě potravinářské technologie VŠCHT
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: