Pivovarsko-sladařská analytika

Chci si vypůjčit

Mezi analytickými metodami průmyslu pivovarsko-sladařského neuvádějí autoři rozbory, které používá nejen tento průmysl, ale jež jsou běžné v ostatních odvětvích potravinářských. Svůj zájem omezují na speciální analytické postupy, z nichž probírají rozbory sladu, jeho náhražek a výtažků, sladového květu, cukernatých náhražek, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Miroslav Vančura, 1921-1987
Josef Bednář, pivovarnictví
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
311 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1966
Vydání
1. vyd.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0569.773