Chemie analytická a cvičení pro 3. a 5. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie pro pracující : studijní obor 071-04/2 : zpracování mouky

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Monika Müllerová, 1931-
Další autoři
Karel Müller, 1931-
Jan Skoupil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
273 s.
Vydáno
Praha : SPN, 1965
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
I-113 349