Hospodárná produkce selat a vepřového masa : nové poznatky

Chci si vypůjčit

Zahraniční i domácí zkušenosti a výzkumy ve zvyšování životnosti a užitkovosti selat a výkrmu prasat, založené na vývojových zákonitostech a fyziologických poznatcích.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
152 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1962
Vydání
1. vyd.
Edice
Zemědělská výroba
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
85 848a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
85 848