Hospodárná produkce selat a vepřového masa : (nové poznatky)

Chci si vypůjčit

Zahraniční i domácí zkušenosti a výzkumy ve zvyšování životnosti a užitkovosti selat a výkrmu prasat, založené na vývojových zákonitostech a fyziologických poznatcích.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
František Hovorka, 1917-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
152 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1962
Vydání
1. vyd.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0467.370