Ochrana proti skladištním škůdcům a chorobám

Chci si vypůjčit

Publikace shrnuje současné poznatky o skladištních škůdcích a chorobách i o způsobech ochrany skladovaných potravinářských produktů. Popisuje jednotlivé druhy škůdců a škodlivých organismů i mikroorganismy vyvolávající chorobyakažení skladovaných produktů. Seznamuje s metodami zjišťování škůdců, s fyzikálními, chemickými, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Bartoš, 1931-
Další autoři
Petr Hubert Verner, 1932-2016
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
339 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1979
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Ext.sklad-2.den po 14.hod.
601 650a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Ext.sklad-2.den po 14.hod.
601 650