Ochrana proti skladištním škůdcům a chorobám

Chci si vypůjčit

Publikace shrnuje současné poznatky o skladištních škůdcích a chorobách i o způsobech ochrany skladovaných potravinářských produktů. Popisuje jednotlivé druhy škůdců a škodlivých organismů i mikroorganismy vyvolávající chorobyakažení skladovaných produktů. Seznamuje s metodami zjišťování škůdců, s fyzikálními, chemickými, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Bartoš, 1931-
Další autoři
Petr Hubert Verner, 1932-2016
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
339, [5] s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1979
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Popis jednotky
7000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0810.625