Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu

Chci si vypůjčit

Po první části knihy, která je úvodem do teorie průmyslového odpařování, zabývá se další část odpařováním v jednotlivých odvětvích potravinářského průmyslu. Popisuje konstrukce a provoz zařízení, přičemž ekonomické a provozní problémy i techniku výpočtů řeší na konkrétních příkladech z praxe. Velkou pozornost věnuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav František Sázavský, 1896-1974
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
211 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000206057
003 CZ HkSVK
005 20131229181130.0
008 000722 1964 xr e cze
040 |a HKA001  |b cze 
100 1 |a Sázavský, Václav František,  |d 1896-1974  |7 jk01110452  |4 aut 
245 1 0 |a Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu /  |c Václav Sázavský 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1964 
300 |a 211 s. 
990 |a BK 
996 # # |b 231040284311  |c 104 903  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000206057  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000206057.HKA50000206057000010 
996 # # |b 231040284312  |c 104 903a  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 001  |w 000206057  |u 000020  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000206057.HKA50000206057000020 
910 |a HKA001  |b 104 903