Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu
Po první části knihy, která je úvodem do teorie průmyslového odpařování, zabývá se další část odpařováním v jednotlivých odvětvích potravinářského průmyslu. Popisuje konstrukce a provoz zařízení, přičemž ekonomické a provozní problémy i techniku výpočtů řeší na konkrétních příkladech z praxe. Velkou pozornost věnuje … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 211 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1964
- Vydání
- 1. vyd.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000206057 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20131229181130.0 | ||
008 | 000722 1964 xr e cze | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Sázavský, Václav František, |d 1896-1974 |7 jk01110452 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu / |c Václav Sázavský |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1964 | ||
300 | |a 211 s. | ||
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040284311 |c 104 903 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |w 000206057 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000206057.HKA50000206057000010 |
996 | # | # | |b 231040284312 |c 104 903a |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 001 |w 000206057 |u 000020 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000206057.HKA50000206057000020 |
910 | |a HKA001 |b 104 903 |