Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu

Chci si vypůjčit

Po první části knihy, která je úvodem do teorie průmyslového odpařování, zabývá se další část odpařováním v jednotlivých odvětvích potravinářského průmyslu. Popisuje konstrukce a provoz zařízení, přičemž ekonomické a provozní problémy i techniku výpočtů řeší na konkrétních příkladech z praxe. Velkou pozornost věnuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav František Sázavský, 1896-1974
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
211 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
104 903
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
104 903a