Staročeská kuchyně

Chci si vypůjčit

Praktická příručka a zároveň zajímavá četba o pokrmech našich předků obsahuje značný počet předpisů na jídla masitá, drůbeží, luštěninová a zeleninová, na přípravu omáček, polévek, ryb, raků a zvěřiny, kaší, houbových jídel ana zpracování ovoce a přípravu octa a nápojů. Doslov podává přehled vývoje a specifičnosti celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ervín Hodač
Další autoři
Josef Bajtek
Miloš Josef Pulec, 1923-1991
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
235 s. : il.
Vydáno
Praha : Merkur, 1970
Vydání
1. vyd.
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
148 778
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
148 778b