Staročeská kuchyně

Get it

Praktická příručka a zároveň zajímavá četba o pokrmech našich předků obsahuje značný počet předpisů na jídla masitá, drůbeží, luštěninová a zeleninová, na přípravu omáček, polévek, ryb, raků a zvěřiny, kaší, houbových jídel ana zpracování ovoce a přípravu octa a nápojů. Doslov podává přehled vývoje a specifičnosti full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Ervín Hodač
Other Authors
Josef Bajtek
Miloš Josef Pulec, 1923-1991
Document Type
Books
Physical Description
235 s. : il.
Published
Praha : Merkur, 1970
Edition
1. vyd.
Subjects
Suggest for digitization
It is possible to request digitization of this document from another library's collection:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
148 778
Outside loan
Loading…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
148 778b