Mléko a mléčné výrobky : rozdíly a souvislosti s výrobky rostlinnými
Brožura shrnuje význam mléka a mléčných výrobků v naší výživě a upozorňuje na rozdíly ve výživě při konzumaci pouze rostlinných výrobků. Názory lékařů na rizika spojená s vegetariánstvím.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 55 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
Potravinářská komora České republiky,
2021
- Vydání
- 1. vydání
- Edice
- Publikace České technologické platformy pro potraviny
- Témata
- Popis jednotky
- Název z obálky
Vydáno v rámci Priority A (Potraviny a zdraví), pracovní skupiny pro mléko České technologické platformy pro potraviny ve spolupráci s Potravinářskou komorou České republiky a s Centrem zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací - ISBN
- 978-80-88019-43-5