Mléko a mléčné výrobky : rozdíly a souvislosti s výrobky rostlinnými

Chci si vypůjčit

Brožura shrnuje význam mléka a mléčných výrobků v naší výživě a upozorňuje na rozdíly ve výživě při konzumaci pouze rostlinných výrobků. Názory lékařů na rizika spojená s vegetariánstvím.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Česká technologická platforma pro potraviny
Potravinářská komora České republiky
Centrum zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
55 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
Vydáno
Praha : Potravinářská komora České republiky, 2021
Vydání
1. vydání
Edice
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Vydáno v rámci Priority A (Potraviny a zdraví), pracovní skupiny pro mléko České technologické platformy pro potraviny ve spolupráci s Potravinářskou komorou České republiky a s Centrem zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací
ISBN
978-80-88019-43-5

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Jen do studovny
volné MZK Sklad / do 1 hodiny 2-1477.894