Zavařování ovoce, kandování, nakládání

Chci si vypůjčit

Autorka rozdělila informace do jednotlivých kapitol, ve kterých se zájemci dozví vše o konzervaci, marmeládách, džemech, kompotech, kandování, nakládání atd. Vše je provázeno barevnými fotografiemi.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Gabriele Lehari, 1958-
Další autoři
Alena Leixnerová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
124 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 19 cm
Vydáno
Bratislava : Príroda, 1997
Vydání
První české vydání
Témata
Popis jednotky
Z němčiny přeložila Alena Leixnerová
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstříky
ISBN
80-07-00939-6

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1461.356