Pampelišky k jídlu

Chci si vypůjčit

Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni.Představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie. Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Vlková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
89 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Vydáno
Praha : Jana Vlková, 2019
Vydání
Vydání první
Témata
ISBN
978-80-907055-1-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1427.270