Vybrané faktory působící na konzistenci tavených sýrů = Selected factors influencing the processed cheese consistency : teze habilitační práce

Chci si vypůjčit

Habilitační práce na téma faktorů působících na konzistenci tavených sýrů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Michaela Černíková, 1980-
Další autoři
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Typ dokumentu
Vysokoškolské práce Habilitační práce
Fyzický popis
55 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2018
Vydání
Vydání: první
Edice
Teze habilitační práce
Témata
Popis jednotky
"Obor: Technologie potravin"
50 výtisků
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-7454-728-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1405.937