Vybrané faktory působící na konzistenci tavených sýrů = Selected factors influencing the processed cheese consistency : teze habilitační práce

Chci si vypůjčit

Habilitační práce na téma faktorů působících na konzistenci tavených sýrů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Michaela Černíková, 1980-
Další autoři
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Typ dokumentu
Vysokoškolské práce Habilitační práce
Fyzický popis
55 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2018
Vydání
Vydání: první
Edice
Teze habilitační práce
Témata
Popis jednotky
"Obor: Technologie potravin"
50 výtisků
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-7454-728-7

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 nkc20182986443
003 CZ PrNK
005 20180516135909.0
007 ta
008 180326s2018 xr a f m 000 0 cze
015 |a cnb002986443 
020 |a 978-80-7454-728-7  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1039825078 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.358  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (043.5)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Černíková, Michaela,  |d 1980-  |7 mzk2009533849  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané faktory působící na konzistenci tavených sýrů =  |b Selected factors influencing the processed cheese consistency : teze habilitační práce /  |c autor: Michaela Černíková 
246 3 1 |a Selected factors influencing the processed cheese consistency 
250 |a Vydání: první 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2018 
300 |a 55 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Teze habilitační práce 
500 |a "Obor: Technologie potravin" 
500 |a 50 výtisků 
502 |a Teze habilitace--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2018 
504 |a Obsahuje bibliografie 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a tavené sýry  |7 ph541617  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 9 |a processed cheese  |2 eczenas 
650 0 9 |a food production  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a habilitation theses  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 pbl 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze habilitační práce  |0 s 
910 2 |a BOA001  |b 2-1405.937 
990 |a BK 
991 |b 201804  |c NOV 
995 |a 01 
996 6 |b 2610739850  |c 2-1405.937  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 5  |p p.v.  |w 001659044  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001622345.MZK50001659044000010