Vybrané faktory působící na konzistenci tavených sýrů = Selected factors influencing the processed cheese consistency : teze habilitační práce
Habilitační práce na téma faktorů působících na konzistenci tavených sýrů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Vysokoškolské práce Habilitační práce
- Fyzický popis
- 55 stran : ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Zlín :
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
2018
- Vydání
- Vydání: první
- Edice
- Teze habilitační práce
- Témata
- Popis jednotky
- "Obor: Technologie potravin"
50 výtisků - Bibliografie
- Obsahuje bibliografie
- ISBN
- 978-80-7454-728-7
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20182986443 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20180516135909.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 180326s2018 xr a f m 000 0 cze | ||
015 | |a cnb002986443 | ||
020 | |a 978-80-7454-728-7 |q (brožováno) | ||
035 | |a (OCoLC)1039825078 | ||
040 | |a BOA001 |b cze |e rda | ||
041 | 0 | |a cze |b cze |b eng | |
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 637.358 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a (043.5) |2 MRF | ||
080 | |a (048.3) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Černíková, Michaela, |d 1980- |7 mzk2009533849 |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Vybrané faktory působící na konzistenci tavených sýrů = |b Selected factors influencing the processed cheese consistency : teze habilitační práce / |c autor: Michaela Černíková |
246 | 3 | 1 | |a Selected factors influencing the processed cheese consistency |
250 | |a Vydání: první | ||
264 | 1 | |a Zlín : |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, |c 2018 | |
300 | |a 55 stran : |b ilustrace ; |c 21 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Teze habilitační práce | |
500 | |a "Obor: Technologie potravin" | ||
500 | |a 50 výtisků | ||
502 | |a Teze habilitace--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2018 | ||
504 | |a Obsahuje bibliografie | ||
546 | |a České a anglické resumé | ||
650 | 0 | 7 | |a tavené sýry |7 ph541617 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a výroba potravin |7 ph301374 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |7 ph115836 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a processed cheese |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food production |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food technology |2 eczenas |
655 | 7 | |a habilitační práce |7 fd185153 |2 czenas | |
655 | 7 | |a teze |7 fd133701 |2 czenas | |
655 | 9 | |a habilitation theses |2 eczenas | |
655 | 9 | |a abstracts |2 eczenas | |
710 | 2 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. |b Technologická fakulta |7 kn20010709223 |4 pbl | |
810 | 2 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. |t Teze habilitační práce |0 s | |
910 | 2 | |a BOA001 |b 2-1405.937 | |
990 | |a BK | ||
991 | |b 201804 |c NOV | ||
995 | |a 01 | ||
996 | 6 | |b 2610739850 |c 2-1405.937 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 5 |p p.v. |w 001659044 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001622345.MZK50001659044000010 |