Bonvivánova kulinária : drobné eseje o jídle a pití

Chci si vypůjčit

Ochutnávání se v jeho pojetí stává básnickou a filosofickou zkušeností. Klade si otázku, zda lze odvodit ze stravovacích návyků různých národů "geogastronomickou komparatistku", jež by vycházela z pozorného sledování chutí a vůní regionálních specialit. Viktor Šlajchrt, známý spíš jako literární a výtvarný kritik, se gastronomickou celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Viktor Šlajchrt, 1952-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
165 stran ; 19 cm
Vydáno
Praha : Pulchra, 2015
Vydání
1. vydání
Edice
Eseje (Pulchra)
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-87377-80-2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1360.707