Technologie sacharidů
Skriptum je určeno studentům oboru Technologie potravin. Je zde stručně shrnuto rozdělení sacharidů z pohledu jejich potravinářského vyuřití. Charakterizovány jsou požadavky na technologickou kvalitu hlavních surovin používaných pro výrobu výrobků z brambor, škrobu včetně modifikovaných, cukru a čokoládových a nečokoládových cukrovinek. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 157 s. : il. (převážně barev.), 1 mapa, portréty, plány ; 30 cm
- Vydáno
-
Brno :
Mendelova univerzita v Brně,
2014
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
200 výt. - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-7509-022-5
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1333.207 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
STM 6p
|
663 HŘI | 4-1333.207 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
663 HŘI | 4-1333.207 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
663 HŘI | 4-1333.207 |