Technologie sacharidů

Chci si vypůjčit

Skriptum je určeno studentům oboru Technologie potravin. Je zde stručně shrnuto rozdělení sacharidů z pohledu jejich potravinářského vyuřití. Charakterizovány jsou požadavky na technologickou kvalitu hlavních surovin používaných pro výrobu výrobků z brambor, škrobu včetně modifikovaných, cukru a čokoládových a nečokoládových cukrovinek. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Luděk Hřivna, 1963-
Další autoři
Mendelova univerzita. Agronomická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
157 s. : il. (převážně barev.), 1 mapa, portréty, plány ; 30 cm
Vydáno
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
200 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7509-022-5

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1333.207
Prezenčně
Načítá se…
MZK
STM 6p
663 HŘI 4-1333.207
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
663 HŘI 4-1333.207
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
663 HŘI 4-1333.207