Technologie sacharidů

Get it

Skriptum je určeno studentům oboru Technologie potravin. Je zde stručně shrnuto rozdělení sacharidů z pohledu jejich potravinářského vyuřití. Charakterizovány jsou požadavky na technologickou kvalitu hlavních surovin používaných pro výrobu výrobků z brambor, škrobu včetně modifikovaných, cukru a čokoládových a nečokoládových cukrovinek. full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Luděk Hřivna, 1963-
Other Authors
Mendelova univerzita. Agronomická fakulta
Document Type
Books
Physical Description
157 s. : il. (převážně barev.), 1 mapa, portréty, plány ; 30 cm
Published
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2014
Edition
Vyd. 1.
Subjects
Item Description
Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
200 výt.
Bibliography
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7509-022-5

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1333.207
In-house only
Loading…
MZK
STM 6p
663 HŘI 4-1333.207
Outside loan
Loading…
Vol.výběr
VV 1p
663 HŘI 4-1333.207
Outside loan
Loading…
Vol.výběr
VV 1p
663 HŘI 4-1333.207