Technologie sacharidů
Skriptum je určeno studentům oboru Technologie potravin. Je zde stručně shrnuto rozdělení sacharidů z pohledu jejich potravinářského vyuřití. Charakterizovány jsou požadavky na technologickou kvalitu hlavních surovin používaných pro výrobu výrobků z brambor, škrobu včetně modifikovaných, cukru a čokoládových a nečokoládových cukrovinek. … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 157 s. : il. (převážně barev.), 1 mapa, portréty, plány ; 30 cm
- Published
-
Brno :
Mendelova univerzita v Brně,
2014
- Edition
- Vyd. 1.
- Subjects
- Item Description
- Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
200 výt. - Bibliography
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-7509-022-5
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1333.207 | ||||
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
STM 6p
|
663 HŘI | 4-1333.207 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
663 HŘI | 4-1333.207 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
663 HŘI | 4-1333.207 |