RFID - radiofrekvenční identifikace: důvod k obavám?
V této publikaci přibližujeme laskavému čtenáři technologii radiofrekvenční identifikace, běžně pojmenovávanou zkratkou RFID, s důrazem na některé aspekty jejího použití v potravinářském průmyslu. Předpokládáme základní orientaci v problematice logistiky a technologických řešení používaných pro identifikaci zboží. Po rekapitulaci … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 12 s. : il. (převážně barev.) ; 15 x 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů,
c2010
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Publikace České technologické platformy pro potraviny
- Témata
- Popis jednotky
- Název z obálky
Vydáno pro Českou technologickou platformu pro potraviny - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-903930-9-7