RFID - radiofrekvenční identifikace: důvod k obavám?

Chci si vypůjčit

V této publikaci přibližujeme laskavému čtenáři technologii radiofrekvenční identifikace, běžně pojmenovávanou zkratkou RFID, s důrazem na některé aspekty jejího použití v potravinářském průmyslu. Předpokládáme základní orientaci v problematice logistiky a technologických řešení používaných pro identifikaci zboží. Po rekapitulaci celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
David Pešek
Další autoři
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
12 s. : il. (převážně barev.) ; 15 x 22 cm
Vydáno
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, c2010
Vydání
1. vyd.
Edice
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Vydáno pro Českou technologickou platformu pro potraviny
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-903930-9-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1248.192