Nanotechnologie v potravinářství

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alexandra Kvasničková, 1953-
Další autoři
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
14 s. : barev. il. ; 15 x 21 cm
Vydáno
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, 2011
Vydání
1. vyd.
Edice
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Vydáno pro Českou technologickou platformu pro potraviny
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-904633-2-5

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1279.435