Hospodárné využití úrod ovoce

Chci si vypůjčit

Příručka řeší celkovou problematiku sklizně, skladování i účelného zužitkování ovoce z hlediska zemědělských ovocnářských závodů. Popisuje organizaci práce při sklizni, vhodné způsoby skladování, stavební i strojní zařízen ískladů a chladíren, vybavení i provoz sušáren a moštáren.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Horálek
Další autoři
Ladislav Kamínek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
200, [4] s. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1962
Vydání
1. vyd.
Edice
Malá zahradnická knižnice
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0487.071