Receptury teplých a míšených nápojů

Chci si vypůjčit

První část pracovní pomůcky pro potřeby obchodních organizací obsahuje přes 60 předpisů na přípravu teplých nápojů, druhá přes 100 receptur na míšené alkoholické i nealkoholické nápoje. Do druhého vydání byly zařazeny některénové předpisy na grog, kávu a míšené nápoje, ve čtyřech recepturách míšených nápojů byly upraveny celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Libuše Vlachová
Další autoři
Karel Pinka, 1922-
Jaromír Skácel
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
231 s.
Vydáno
Praha : Merkur, 1979
Vydání
2. dopl. a upr. vyd.

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0813.267