Význam měření kyselosti mléka a mléčných výrobků : určeno technologům a pracovníkům technické kontroly v mlékárenském průmyslu

Chci si vypůjčit

O stanovení titrační kyselosti a metodice jejího měření u mléka a mléčných výrobků, současně pak o měření redoxpotenciálu v mlékárenském průmyslu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vlastislav Boháč, 1921-2014
Další autoři
Václav Kněz
Josef Řehák
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
192 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
1400 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0410.758