Košťálové zeleniny : pěstování a kuchyňská úprava

Chci si vypůjčit

Příručka, určená drobným pěstitelům, seznamuje ve všeobecné části s významem, biologickou hodnotou, podmínkami a způsoby pěstování košťálovin i s jejich ochranou před chorobami a škůdci. Speciální část uvádí kroměcharakteristik jednotlivých druhů i způsoby jejich kuchyňské úpravy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
František Vlček
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
217 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Malá zahradnická knižnice
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000348647
003 CZ BrMZK
005 20091001120758.0
007 ta
008 980107s1969 xr a f 000 0 cze d
015 |a cnb000451138 
035 |a (OCoLC)42103891 
040 |a BOA001  |b cze 
245 0 0 |a Košťálové zeleniny :  |b pěstování a kuchyňská úprava /  |c vedoucí autorského kolektivu František Vlček 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní zemědělské nakladatelství,  |c 1969 
300 |a 217 s. 
490 1 |a Rostlinná výroba 
490 1 |a Malá zahradnická knižnice 
504 |a Obsahuje bibliografii 
700 1 |a Vlček, František  |7 jk01150096  |4 aut 
830 0 |a Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)  |0 s 
830 0 |a Malá zahradnická knižnice  |0 s 
910 |a BOA001  |b PK-0055.538  |b 1-0629.612 
964 |a Zelenina košťálová - pěstování - příručky 
964 |a Zelenina - vaření - předpisy 
990 |a BK 
996 6 |b 2619489442  |c 1-0629.612  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000348647  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000348647.MZK50000348647000020 
996 7 |b 3119805520  |c PK-0055.538  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 5  |w 000348647  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000348647.MZK50000348647000010