Košťálové zeleniny : pěstování a kuchyňská úprava
Příručka, určená drobným pěstitelům, seznamuje ve všeobecné části s významem, biologickou hodnotou, podmínkami a způsoby pěstování košťálovin i s jejich ochranou před chorobami a škůdci. Speciální část uvádí kroměcharakteristik jednotlivých druhů i způsoby jejich kuchyňské úpravy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 217 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1969
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Malá zahradnická knižnice - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000348647 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20091001120758.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 980107s1969 xr a f 000 0 cze d | ||
015 | |a cnb000451138 | ||
035 | |a (OCoLC)42103891 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
245 | 0 | 0 | |a Košťálové zeleniny : |b pěstování a kuchyňská úprava / |c vedoucí autorského kolektivu František Vlček |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní zemědělské nakladatelství, |c 1969 | ||
300 | |a 217 s. | ||
490 | 1 | |a Rostlinná výroba | |
490 | 1 | |a Malá zahradnická knižnice | |
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
700 | 1 | |a Vlček, František |7 jk01150096 |4 aut | |
830 | 0 | |a Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) |0 s | |
830 | 0 | |a Malá zahradnická knižnice |0 s | |
910 | |a BOA001 |b PK-0055.538 |b 1-0629.612 | ||
964 | |a Zelenina košťálová - pěstování - příručky | ||
964 | |a Zelenina - vaření - předpisy | ||
990 | |a BK | ||
996 | 6 | |b 2619489442 |c 1-0629.612 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |w 000348647 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000348647.MZK50000348647000020 | |
996 | 7 | |b 3119805520 |c PK-0055.538 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 5 |w 000348647 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000348647.MZK50000348647000010 |