Flambování a dochucování jídel

Chci si vypůjčit

Příručka, informující o postupu prací při úpravě a dokončování jídel u stolu hosta, je určena především pracovníkům speciálních a výběrových restaurací, méně už běžným domácnostem. Uvádí předpisy na přípravu a konečné dochucování studených a teplých předkrmů, polévek, hlavních jídel a dezertů a návody k úpravě celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Antonín Srkala
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
77 s.
Vydáno
Praha : Merkur, 1969
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0624.788
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0054.727