Mikroorganismy a čisté kultury v průmyslu potravin

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miroslav Dědek, 1926-2013
Další autoři
Luisa Benešová
Zdeňka Šmejkalová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
217 s. : il., tb., schémata ; 20 cm
Vydáno
Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1984
Vydání
1. vyd.
Edice
Technické publikace
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0885.325