Potraviny a nápoje : Učeb.pro kuchaře a číšníky

Get it

Učebnice přináší základní informace o potravinách, pochutinách a nápojích. Obsahuje tyto kapitoly: potraviny rostlinného a živočišného původů, jejich složení, mléko a mléčné výrobky, vejce a vaječné výrobky, ovoce a zelenina, sladidla, maso a masné výrobky, tuky, obiloviny, mlýnské výrobky, těstoviny a pekařské výrobky, pochutiny. full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Peter Kružliak, 1924-
Other Authors
Rudolf Schaller, 1926-1986
Anton Forró
Document Type
Books
Physical Description
176 s.
Published
Praha : Merkur, 1993
Edition
4., upr.vyd. (3.čes.vyd.)
ISBN
80-7032-134-2
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Live Status Unavailable
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0120.134