Potraviny a nápoje : Učeb.pro kuchaře a číšníky

Chci si vypůjčit

Učebnice přináší základní informace o potravinách, pochutinách a nápojích. Obsahuje tyto kapitoly: potraviny rostlinného a živočišného původů, jejich složení, mléko a mléčné výrobky, vejce a vaječné výrobky, ovoce a zelenina, sladidla, maso a masné výrobky, tuky, obiloviny, mlýnské výrobky, těstoviny a pekařské výrobky, pochutiny. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Peter Kružliak, 1924-
Další autoři
Rudolf Schaller, 1926-1986
Anton Forró
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
176 s.
Vydáno
Praha : Merkur, 1993
Vydání
4., upr.vyd. (3.čes.vyd.)
ISBN
80-7032-134-2
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0120.134