Kuchařská technologie
Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 283 s., fotogr. na příl.
- Vydáno
-
Praha :
Merkur,
1993
- Vydání
- 3., upr. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-7032-014-1
MARC
| LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 000005496 | ||
| 003 | CZ BrMZK | ||
| 005 | 20211111130041.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 930913s1993 xr f cze d | ||
| 015 | |a cnb000077743 | ||
| 020 | |a 80-7032-014-1 |c 85.00 | ||
| 040 | |a BOA001 |b cze | ||
| 080 | |a 641.55/.56(035) |2 MRF | ||
| 100 | 1 | |a Řešátko, Jaroslav |7 jo20000071173 | |
| 245 | 1 | 0 | |a Kuchařská technologie / |c ..., Ladislav Nodl |
| 250 | |a 3., upr. vyd. | ||
| 260 | |a Praha : |b Merkur, |c 1993 | ||
| 300 | |a 283 s., fotogr. na příl. | ||
| 653 | 0 | |a kuchařské předpisy |a kuchařské technologie | |
| 700 | 1 | |a Nodl, Ladislav, |d 1929-2008 |7 jn20001005219 | |
| 910 | |a BOA001 |b 2-0992.499 | ||
| 964 | |a Technologie kuchařské - předpisy kuchařské | ||
| 964 | |a Předpisy kuchařské - technologie kuchařské | ||
| 990 | |a BK | ||