Kuchařská technologie

Chci si vypůjčit

Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Řešátko
Další autoři
Ladislav Nodl, 1929-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
283 s., fotogr. na příl.
Vydáno
Praha : Merkur, 1993
Vydání
3., upr. vyd.
Témata
ISBN
80-7032-014-1

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000005496
003 CZ BrMZK
005 20211111130041.0
007 ta
008 930913s1993 xr f cze d
015 |a cnb000077743 
020 |a 80-7032-014-1  |c 85.00 
040 |a BOA001  |b cze 
080 |a 641.55/.56(035)  |2 MRF 
100 1 |a Řešátko, Jaroslav  |7 jo20000071173 
245 1 0 |a Kuchařská technologie /  |c ..., Ladislav Nodl 
250 |a 3., upr. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1993 
300 |a 283 s., fotogr. na příl. 
653 0 |a kuchařské předpisy  |a kuchařské technologie 
700 1 |a Nodl, Ladislav,  |d 1929-2008  |7 jn20001005219 
910 |a BOA001  |b 2-0992.499 
964 |a Technologie kuchařské - předpisy kuchařské 
964 |a Předpisy kuchařské - technologie kuchařské 
990 |a BK