Technologie přípravy pokrmů 5. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy

Chci si vypůjčit

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Hana Sedláčková, 1925-2020
Další autoři
Ladislav Nodl, 1929-2008
Jaroslav Peterka
Tamara Starnovská, 1957-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
135 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 30 cm
Vydáno
Praha : Fortuna, 2008
Vydání
Druhé vydání
Témata
Popis jednotky
Obálkový podnázev: pokrmy studené kuchyně, teplé předkrmy, zásady dietního stravování, strava jiných národů, gastronomická pravidla
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7373-026-0

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1528.510