Analýza nebezpečí a kritické kontrolní ochranné body HACCP [Hazard analysis critical control points] : Praktická příručka k zabezpečení zdravotní a hygienické nezávadnosti potravin pro výrobce, prodejce a kontrolní instituceZdeněk Matyáš.

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
85 s. : fotogr., obr., tab.
Vydáno
Brno : Centrum hygieny potravinových řetězců, 1993
Témata
Popis jednotky
Vyd. Stát. zdrav. úst. v Praze. - Bibliogr. na konci kap.
ISBN
80-900035-3-2
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0997.060
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0997.060